Köklerimizdeki Bilgiyi Geleceğe Aktarıyoruz: Okulumuzda Yeni Bir Yeşil Başlangıç

Köklerimizdeki Bilgiyi Geleceğe Aktarıyoruz

02.05.2024 27

Okulumuz, "Köklerimizdeki Bilgiyi Geleceğe Aktarıyoruz" projesinin bir parçası olarak zeytinin ve zeytinyağının kültürel ve bilimsel önemini vurgulayan etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda, projeyi yöneten Komili yetkilileri, projede yer alan sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve proje yöneticileri okulumuzu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, okul müdürümüz projenin okulumuzdaki uygulamaları hakkında bilgi verdi ve yeni kurulan Zeytin Ağacı Öğrenci Kulübü'nün öğretmen ve öğrencileri ile görüşmeler yapıldı. Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan zeytin ürünleri ile ilgili ikramlar da ziyaretçilerimize sunuldu.

Etkinlik kapsamında okulumuzun bahçesine zeytin ağaçları dikilerek, öğrencilerimize doğayla iç içe olmanın ve çevre bilincinin önemini aktarma fırsatı verildi. Bu değerli katkı, gelecek nesillere zeytin ve zeytinyağı kültürünü aktarmak ve bu alandaki bilincimizi artırmak adına büyük bir adım oldu.

02-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-2024