Yaratıcılığın ve Hayal Gücünün Büyüsü: Okulumuzun Kostüm Partisi!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda muhteşem bir kostüm partisi düzenlendi! Öğrencilerimiz, yaratıcılıklarını ve hayal gücünü kullanarak en özgün kostümleri tasarladılar. Süper kahramanlardan masal karakterlerine, tarihi figürlerden hayvan kostümlerine kadar geniş bir yelpazede kostümler sergilendi.

25.01.2024 83

Milli Eğitim Bakanlığı'nın teşvikleri ile gerçekleştirilen dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda unutulmaz bir kostüm partisi düzenlendi. Öğrencilerimiz, hayal güçlerini kullanarak kendilerine özgü, rengarenk ve ilgi çekici kostümler tasarladı. Bu etkinlik, okulumuzun bahçesini bir hayal dünyasına çevirdi ve öğrencilerimizin yaratıcılıklarını sergilemeleri için mükemmel bir ortam sundu.

Velilerimiz de çocuklarının bu özel gününde onlara eşlik etti ve bu coşkulu etkinliğe katıldı. Kostüm partisi, öğrencilerimizin kendilerini ifade etme yeteneklerini, sosyal becerilerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyduğu bir sahne oldu. Okulumuzun bu tür etkinliklere ev sahipliği yapması, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına keyifli ve unutulmaz anlar katıyor. Bu etkinlik, öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen, topluluk ruhumuzu ve aile ortamımızı yansıtan büyüleyici bir deneyim oldu. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerin devam etmesini dört gözle bekliyoruz.

25-01-202425-01-2024