Şehitlerimizi Anma ve Minnettarlığımızı İfade Etme Zamanı

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ali Osman YALÇIN'ın katılımıyla İstiklal Marşı törenimiz gerçekleştirildi.

25.01.2024 54

Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatıyla 15 Ocak 2024'te, okulumuzda, vatanımız uğrunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi anmak ve onlara duyduğumuz sonsuz minnettarlığı ifade etmek üzere bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ali Osman YALÇIN'ın da katılım gösterdiği bu özel tören, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm okul personelimizin bir araya gelerek vatanımıza olan bağlılıklarını ve şehitlerimize olan saygılarını gösterdikleri duygu yüklü bir an oldu. Bu anlamlı törenle birlikte, öğrencilerimiz şehitlerimizin fedakarlıklarını anlama ve milli değerlerimize olan bağlılıklarını pekiştirme fırsatı buldular.